Skip to main content

Jahitan dan Sulaman Manik #2

Jahitan dan Sulaman Manik #2 : Di bawah ini adalah contoh jahitan dan sulaman manik #2. Hanya jahit sulaman manik pada pergelangan tangan sahaja. Harga boleh dirundinng berdasarkan bugdet / kehendak pelanggan.






Bagi yang nak menempah, Jangan risau, harga boleh dirunding ikut budget. Ada juga pelanggan yang mahukan jahitan sulaman manik yang simple sahaja. Tak mengapa, nak yang macamana pun asalkan jangan malu atau segan2 bertanya kak Zee yer. 


Sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi : 013 2876369 (Kak Zee)

Boleh lihat Jahitan & Sulaman Manik yang lain:
  1. Jahitan dan Sulaman Manik #1
  2. Jahitan dan Sulaman Manik #2
  3. Jahitan dan Sulaman Manik #3

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Bubur Lambuk Azimah

Resepi Bubur Lambuk Azimah : Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Sempena bulan Ramadhan al Mubarak yang mulia nie saya ingin mengucapkan selamat berpuasa bagi yang beragama islam…Semoga segala amalan dan ibadah yang dilakukan diterima serta mendapat keberkatan dan rahmat-Nya..Insha Allah…. Mudah-mudahan…

Hari ini saya ingin kongsikan satu resepi yang sering saya buat bila tiba time puasa… Apa lagi kalau bukan bubur lambuk… Resepi asal nie saya dapat dari

Watak Kartun pada Kuih Pau

اَلسَّلاَ مُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Lama kak Zee tak update blog ni. Rindu pulak rasanya nak update tentang resepi-resepi terbaru kak Zee.. Tapi tak sempat lagi nak rekod.

Tadi tengah search cari idea nak buat kuih pau di Youtube terjumpa pulak kuih pau yang hipster ni. Macam-macam idea boleh dibuat dengan kuih pau ni yer. Boleh la kak Zee cuba buat pau hipster macam ni. Sangat sesuai untuk majlis ulang tahun kelahiran anak-anak.

Video ni dari indonesia dibuat oleh Diana Cahya ? terkejut kak Zee tadi ingatkan adik kak Zee Cahaya Diana yang buat. Kalau dia buat memang tekejut beruk la... hahaha.. Ok2 hanya orang tertentu jer faham. Apa-apa pun jom kita layan sama2 video ni.

Watak Kartun pada kuih Pau yang sangat menarik..







Jahitan dan Sulaman Manik #3

Jahitan dan Sulaman Manik #3: Ini adalah contoh untuk jahitan dan sulaman manik yang ke3 kak Zee post di sini. Cantik tak? Boleh klik di atas gambar untuk melihat lebih detail sulaman manik yang kak Zee buatkan ni.