Skip to main content

Jahitan dan Sulaman Manik #1


Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Jahitan dan Sulaman Manik #1 : Di bawah ini adalah contoh jahitan dan sulaman manik #1. Hanya jahit sulaman manik pada pergelangan tangan sahaja. 

Kebiasaannya jahitan dan sulaman manik bukan hanya dijahit pada baju baru sahaja, tapi baju lama pun boleh jika nak nampak baru boleh tambah jahitan manik. Hehehehe.. Macam yang kak Zee buat ni lah.. Amacam? Ok tak?Bagi yang nak menempah, Jangan risau, harga boleh dirunding ikut budget. Ada juga pelanggan yang mahukan jahitan sulaman manik yang simple sahaja. Tak mengapa, nak yang macamana pun asalkan jangan malu atau segan2 bertanya kak Zee yer. 


Sebarang pertanyaan atau tempahan, hubungi : 013 2876369 (Kak Zee)

Boleh lihat Jahitan & Sulaman Manik yang lain:
  1. Jahitan dan Sulaman Manik #1
  2. Jahitan dan Sulaman Manik #2
  3. Jahitan dan Sulaman Manik #3
Comments

Popular posts from this blog

Resepi Bubur Lambuk Azimah

Resepi Bubur Lambuk Azimah : Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Sempena bulan Ramadhan al Mubarak yang mulia nie saya ingin mengucapkan selamat berpuasa bagi yang beragama islam…Semoga segala amalan dan ibadah yang dilakukan diterima serta mendapat keberkatan dan rahmat-Nya..Insha Allah…. Mudah-mudahan…

Hari ini saya ingin kongsikan satu resepi yang sering saya buat bila tiba time puasa… Apa lagi kalau bukan bubur lambuk… Resepi asal nie saya dapat dari

Resepi Roti Jala Azimah

Resepi Roti Jala Azimah : Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kali ni kak Zee nak share resepi Roti Jala Azimah pulak.


Bahan-bahan yang diperlukan:

Jahitan dan Sulaman Manik #3

Jahitan dan Sulaman Manik #3: Ini adalah contoh untuk jahitan dan sulaman manik yang ke3 kak Zee post di sini. Cantik tak? Boleh klik di atas gambar untuk melihat lebih detail sulaman manik yang kak Zee buatkan ni.